Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 apr. 08:28

Ombyggnadsats Volvo Avgasrening

Beskrivning
Vi erbjuder kompletta satser med ersättningsrör till de flesta av Volvos entreprenadmaskiner I detta ingår: - DPF / AdBlue -emulator - DPF Ersättnigsrör i rostfritt stål - Montaganvisning på Svenska Boxen löser de flesta problem så som trasig brännare, fullt dpf, värmeslinga i tanken, difftryckgivare, NOx Givare, mm mm - Garanti 2 år - Svensk design och tillverkning - Beprövad funktion och teknik. - Snabb frakt vid akuta problem - Säljs mot faktura som betallösning Produkterna avser maskiner som ska gå på export, eller där steg 3 inte är ett krav. Körning på svenska vägar är förbjudet
Länk: Beställ
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
AS Motorteknik AB
AS Motorteknik AB har jobbat med Motoroptimering och AdBluelösningar sedan 2013. Vi använder oss endast av högkvalitativa produkter utvecklade & tillverkade i Sverige. Vi har lösningar på de flesta fordon som: - Hjullastare - Grävmaskiner - Lastbilar - Skogsmaskiner - Båtar - Bilar - ATV Vi finns i hela Sverige så hjälpen är nära.
Mer information hittar du på http://www.asmotorteknik.se

Fler annonser från AS Motorteknik AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer