Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 nov. 10:13

Nybörjar dirbike / Fiddy Xpro FX 70

4 795 kr
Beskrivning
Hos oss står alltid du som kund i centrum och vi erbjuder Sveriges största sortiment på Mopeder, Dirtbikes, Fyrhjulingar och Lekfordon till de minsta. Vi strävar efter att du som kund ska vara trygg hos oss och levererar därför alla fordon hem till din dörr, med garanti och utlovar service i världsklass med utbildad personal. Vi är medvetna om att framtiden är här och erbjuder därför alla våra kunder fri frakt vid köp av en moped. Köp nu, betala senare - förmånlig delbetalning i upp till 36 mån Pålitlig 4-taktare för de minsta Dirtbike X-Pro FX 70cc är vår minsta 4-taktare och den perfekta modellen för de lite mindre som ändå vill ha den riktiga "crosskänslan". Denna dirtbike används på många crosskolor runt om i landet och har där blivit värdigt uppskattad som ett bra och framförallt prisvärt alternativ till t.ex. PW50 och PW80. Motor och växellåda En dirtbike för nybörjare måste vara lättkörd annars är risken stor att man snabbt tappar intresset. Detta har vi givetvis tagit fasta på och därför utrustat Dirtbike X-Pro FX 70cc med en pålitlig 4-takts motor och helautomatisk växellåda. Givetvis är dirtbiken även utrustad med el-start då många yngre förare kan uppleva det som både tungt och lite krångligt att kicka igång motorn. Tryck på knappen, vrid på gasen och du är igång! Bromsar, fjädring och hjul Dirtbike X-Pro FX 70cc är utrustad med skivbromsar fram och bak. 2-kolsok och ventilerade waveskivor garanterar maximal bromsverkan i alla lägen. Ställbar stötdämpare bak och teleskopgaffel fram ger en behaglig fjädringskomfort. 10 tums kvalitetsfälgar med kraftiga nav i aluminium samt grovmönstrade terrängdäck fram och bak ger perfekt fäste på crossbanan. Motor: 70cc, 4-takt, 1 cylinder, luftkyld Växellåda: Automat Bränsle: 95-98 oktan Toppfart: Ca 60km/h beroende på underlag och förarens vikt Startanordning: Elstart Tändning: Drivning: Kedja 420 Maxvikt: 90kg Framdämpare: Gaffel med kraftiga fjäderben Bromsar fram: Hydraulisk skivbroms, waveskiva Bromsar bak: Hydraulisk skivbroms, waveskiva Tankvolym: 3 L Hjulstorlek: 10 tum fram och bak Storlek: L Sitthöjd: 65cm Drevning: 16 fram, 37 bak Vikt: ca. 60kg
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
MotorSweden
Beställ på telefon 010-405 60 10 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Beställ mot faktura och få upp till 30 dagars kredit helt utan avgifter eller dela upp din betalning räntefritt i 12 månader. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.

Fler annonser från MotorSweden

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer