Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 feb. 17:35
Ny segelbåt Hanse 508
3 792 000 kr
5 000 800 kr
Fakta
Längd
50 fot
Beskrivning
Hanse 508 Hanse 508 och är det senaste tillskottet till Hanse-serien. Designad för långdistans segling och för maximal bekvämlighet, lovar hon att leverera kompromisslös lyx och en seglings prestation som man kan förvänta sig från någon av segelbåtarna från Hanse. Med en fascinerande inredning och ett exceptionellt varierat utbud av smarta utrustningsalternativ. Hanse 508 lever upp till högsta standard för flexibilitet, stil och livskvalitet. Låt dig bländas över den utmärkta lyxen i denna segelbåt. H508 är det senaste tillskottet i Hanse´s nya 8 serie och i denna serie har Hanse satt ribban högt för hög kvalitetsnivå och för ökad prestanda och komfort ombord. Hanse´s 8 serie öppnar en spännande värld av möjligheter. Det unika belysningskonceptet är centrerat runt stora takfönster och en mängd däck och skrovfönster garanterar att du lever med det bästa av solljuset. Den kraftfulla, höga riggen och det snabba skrovet från judel / vrolijk & co gör att du får seglingsglädje bortom jämförelse. Den stora och välplanerade sittbrunnen och däcket erbjuder gott om utrymme för avkoppling och bekväm segling. Hon är en rymlig segelbåt för familjens långdistansseglingar och längre vistelser för aktiva seglare såväl som bekväma seglare som söker en lättseglad, rymlig, snabb och bekväm segelbåt och som vill samtidigt vill ha en ny segelbåt som är shorthanded och i lagom hanterbar storlek för hela familjen, vänner eller till två personer. Ombord finns 3-5 kabiner med bäddplatser i full-längd för 6-10+1 personer med 1-2 bäddar i salongen och 1 i crewcabin. Med 2,40 m´s L köl tillåts en säker drift som ger bra seglingsegenskaper och för detta har Hanse 508 en CE-märkning med Oceankategori A-12. Om du vill ha en grundare båt, kan du välja att montera platt köl med ett grundare djup av 1,98 m. Du har en mängd olika valmöjligheter som erbjuds som; val av träslag interiört, val av golvmaterial, val av tyg och tygfärg, val av sprayhood, sittbrunnstält, lazybag, val av motorstyrka, val av rigg, val av manöverutrustning som bogpropeller, fouldingpropeller, djupgående m.m. Du kan välja av utrustningspaket som navigation, elektronik, däcksutrustning, komfortutrustning, entertainment, performance m.m. Snabbfakta: LOA 15,55m Skrovlängd 14,93m LWL 13,54m Bredd 4,75m Djup 2,40m alt 1,98m Vikt 15100kg Motor 80 hp Färskvatten 630 l Bränsletank 280 l Mastlängd över WL 22,05m Total segelyta 118,00m2 Storsegel 66,50m2 Självslående fock 51,50m2 Reacher 87,00m2 Gennacker 200,00m2 CE-certifikat A-12 Baspris 3 792 000 kr inkl moms Kan fås segelklar, paketutrustad enligt vårt förslag och sjösatt Tyskland, klicka på länken för mera information #Segelbåt #Hanse Kontakta oss för mera info och för visning.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
BohusYacht AB
Köp ny segelbåt, begagnad segelbåt och ny motorbåt och begagnad motorbåt genom BohusYachts som ingår i BohusCharter AB. Officiell dealer för Hanse, Moody, Previlége Katamaraner och Sealine motorbåtar.
Mer information hittar du på http://www.bohusyachts.se/