Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 feb. 16:56

Nu har vi flytbryggor i trä och betong på We Trade Marine

Beskrivning
Från och med 2021 har vi ett komplett program av bryggor, båtbommar och tillbehör hos oss på We Trade Marine AB. Vi projekterar och installerar även hela nyckelfärdiga hamnanläggningar. Vi marknadsför: - Båtbommar/Y-bommar - Vågbrytare - Betongpontoner - Trä och betongbryggor - Trä och plastbryggor - Ett brett program av tillbehör för bryggor förtöjning och hamnar kommer snart finnas i vår Webshop. Kontakta oss så återkommer vi med en offert.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
We Trade Marine
We Trade Marine är Sveriges främsta Y-bomleverantör med 100-tals nöjda kunder och 10.000-tals levererade Y-bommar. Vår framgång bygger på att konsekvent arbeta med innovativ produktutveckling där fokusen ligger på högsta kvalitet och funktionalitet. De senaste 12 åren har vi specialiserat oss på Y-bommar och levererar vi marknadsledande produkter och service i toppklass. Är du intresserad av Y-bommar, prata med oss. Vi är landets ledande Y-bomsspecialister!

Fler annonser från We Trade Marine

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer