Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 feb. 22:08
Nordkapp 605 Enduro/Evinrude G2 150 H.O
457 900 kr
Fakta
Längd
6,06 meter
Beskrivning
Nu kan du förhandsboka din Nordkapp hos oss för leverans till våren. Finns även som R-line, dvs med Aluskrov. Nordkapp 605 Enduro kommer att ge dig det du önskar, Fart, kraft och en praktisk problemfri vardag. Marknadens högsta klass och kviltetskänsla, ett skrov byggt för att användas fullt ut. Prisbelönt och hyllad i båttester. Bra stuvutrymmen, smarta lösningar runt om och väldigt genomtänkt överlag. Evinrude G2 motorn levererar massor med kraft, moment och kontroll tillsammans med bränsleekonomi. Dessutom är Etec marknadens renaste utombordare! Priset avser 605 Enduro med 150Ho motor. Kontakta oss för offert utifrån dina önskemål!
Säljes av
Piteå Marin & Maskin AB
Piteå Marin & Maskin ABBesök vår butikssidawww.piteamarinan.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Piteå Marin & Maskin AB
Välkommen till oss på Piteå Marin & Maskin. Kika även in på våra andra blocketannonser. Vi tar gärna inbyten! T ex. ATV, Båtar, Mopedbilar, Vattenskotrar, Snöskotrar, Spabad mm... Vi samarbetar med Santander och Ecster när det gäller finansiering.
Mer information hittar du på http://www.piteamarinan.se