Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 feb. 11:56
NeXtime väggklocka "plugg in" i webbshoppen
Beskrivning
NeXtime väggklocka "plugg in" i webbshoppen NYA PRODUKTER Din bästa tid är nu PLUG INN är en världsberömd väggklocka stilig, elegant och modern. Många har försökt kopiera den men aldrig lyckats hitta styrkan i NeXtimes klassiska original. PLUG INN passar in mycket bra i det moderna hemmet. Denna klocka finns även i färgerna svart och guld samt en multifärgad lekfull variant. Diameter: 58 cm Material: Rostfritt stål Batterier: AA • Världsledande klocktillverkare tack vare stark design och stort hantverkskunnande. • Har den största bredden av klockor på marknaden. • Finns en klocka för alla miljöer, smaker och stilar för hemmet, arbetsplatsen, offentliga miljöer, barnrummet, sovrummet (ljudlösa klockor), köket Tiden är varje stund vi lever. NeXtime har designat, tillverkat och sålt klockor i snart ett halvt sekel det gör dem världsledande inom sin bransch. Det holländska familjeföretaget grundades 1970 och har under åren som passerat gått från att tillverka vackra, handgjorda klockor, till att med kraft anpassa sig till ny teknologi, utan att tumma på kvaliteten. Idag finns NeXtime i över 60 länder och företaget fortsätter att växa. Grunden för deras framgång är stort hantverkskunnande och stark design. Genom åren har världen fått njuta av ett flertal designklassiker designade och tillverkade av NeXtime.
Säljes av
Nordic Design One
Nordic Design OneBesök vår butikssidanordicdesign.one
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Nordic Design One
Vi kämpar för att bli det naturliga valet för köp av Dansk Design och Nordiska klassiska möbler och produkter. Hos oss kan du via vårt samarbete med Klarna betala ditt köp som det passar dig, dela upp betalningen eller betala direkt. Vi kan även frakta varan hem till din dörr för prisex: Stockholm 1000kr Göteborg 300kr Malmö 600kr för prisuppgift hem till dig info@nordicdesign.one
Mer information hittar du på http://nordicdesign.one