Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 juli 20:58

MTD WST 5522 Hjulburen trimmer

4 995 kr
Beskrivning
Kampanjpris med Fraktfri Hemleverans MTD WST 5522 Hjulburen trimmer är en perfekt kombination av gräsklippare och grästrimmer effektiv på ängar och andra stora ytor av gräs och ogräs som behöver trimmas och även svåråtkomliga ställen som under stängsel med mera. De stora hjulen gör att hjultrimmern manövreras enkelt genom ojämnheter. Trimmerhuvudet är utrustat med dubbla trådar på 4 mm i diameter för en arbetsbredd på 56 cm. Hjultrimmern drivs av en stark MTD ThorX motor. För mera info besök www.maskinklippet.se En riktig Maskinaffär på nätet med Maskiner - Tillbehör - Reservdelar
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Maskinklippet.se
Support eller andra frågor om våra produkter är bara ett samtal bort. Kontakta vår kunniga personal på 0454-50590 eller via mail: kontakt@maskinklippet.se Betalningsalternativ: Faktura, kort, delbetalning, direktbetalning eller förskott.
Mer information hittar du på http://www.maskinklippet.se/

Fler annonser från Maskinklippet.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer