Gå direkt till innehållet
Inlagd: i torsdags 10:39
Modulväxthus Garden, väx med ditt växthus
3 995 kr
Beskrivning
SUCCÉN sedan 2016 ett modulväxthus som ger hemmaodlaren ett stabilt/säkert växthus. Garden byggs i moduler istället för ett helt stycke, det gör att åsen/ryggen på växthuset blir stabilare än om man använder hel ås, för nu får blir taket stöttat av varje sektion. Så istället för en ås på 4-8m utan stöttning får du genom garden stöttning vid varje 1m. Samt du kan när du vill bygga ut ditt växthus med att köpa en ny modul för att växa tillsammans med ditt växthus. Garden levereras med 4mm kanalplast som är resistent mot UV-strålar vilket ger ett optimalt skydd mot dina plantor. Hela stommen är av 1,8mm aluminium och är fullgott för klimatet i Sverige, samt att taket blir stöttat i varje modul. Garden finns i 2 olika höjder och i 5 olika storlekar. Vi på Expol reserverar oss för slutförsäljning av Garden Modulhus så som 2016,2017,2018 & 2019 så det är först till kvarn som gäller. Dessa kommer in för leverans till Påsk 2020 och vi ger alla som beställer nu ett 71 delars bevattningssystem (värde 995kr) gratis som bokningspremie. Er beställning är inte bindande och ni kan när vi vill avbryta er order, för de kommer vara kö på dessa så går de bara till näste på kölistan. Så säkra ditt Modul växthus idag på www.expol.se Samt vi erbjuder detta fraktfritt hem till dörren värde 1000kr Växthus / Drivhus / Trädgård / Odla / Orangeri
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
EXPOL
EXPOL ÖLAND erbjuder egen producerade produkter tillsammans med noga utvalda fabriks tillverkade produkter. Vi erbjuder brett sortiment till hus & hem. Ni finner hela vårt sortiment på www.expol.se samt i vår utställning på Öland på Rökgatan 3 i Färjestaden.
Mer information hittar du på http://www.expol.se