Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 15:32

Modulställning 9x4 meter plus topp

27 375 kr
49 375 kr
Beskrivning
Modulställning i stål godkänd av SP/Rise Ställningen består av tre st sektioner på längden, dvs 9,21m lång. Den har en våning som ligger på ca 2,2m, men den har ytterligare en våning i den mittersta sektionen som ligger på ca 4,2m. Man når då ca 6,2m upp från gaveltoppen. Djupet på ställningen är vanligtvis 0,73m, men går att även att få 1,09m djup eller mer. I våra paket ingår alltid alla gavelskydd. vi skickar över hela svergie till bra fraktpriser. självklart kan vi skräddarsy ställning efter era behov. ring oss för offert 0660267267 lagervara pris ink moms :- pris ex moms 27375:- leasa/avb från 880:- / månad utan kontantinsats.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Tobit.se
Välkomna till Tobit.se Norrlands enda och självklara val för dig som behöver byggnadsställning! Högsta kvallitet till konkurrenskraftiga priser. Snabb leverans och personlig service.
Mer information hittar du på http://www.tobit.se

Fler annonser från Tobit.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer