Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 feb. 10:57

Modalo Inspiration uppdragare för 1 klocka

2 290 kr
Beskrivning
Modalo watchwinder Inspiration MV4 klockuppdragare / watch winder Nya INSPIRATION MV4, en enkel men sofistikerad klockuppdragare med avskalad och stilren designad. Hantverksmässigt tillverkad av massivt nyzeeländskt trä, med högblank pianolack i fyra olika varianter. Pris 2290 kr Uppdragarens rotation håller dina klockor med automatiskt urverk uppdragna och ser till så att de alltid är redo att användas. En perfekt gåva till någon "som har allt", eller varför inte till dig själv! Mer info och bilder finner ni på vår hemsida www.urverket.nu genom att klicka på länken i annonsen. Modalo watch wnders har 2 års garanti. De fungerar bl.a. för Audemars Piguet, Breitling, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Omega, Patek Philippe, Rolex, TAG Heuer m.fl. Finansiering genom Svea och Resurs Bank. 12 månader räntefritt. Hos oss gör du en trygg och seriös affär. Vi har goda referenser sedan 2010.
Säljes av
Urverket Förmedling
Urverket FörmedlingBesök vår butikssidaurverket.nu/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Urverket Förmedling
Urverket Förmedling - Etab. 2010 Hos oss hittar du drömklockan till ett lägre pris! Har du någon gång drömt om en Breitling, IWC, Omega eller annat exklusivt armbandsur? Det är vårt nöje att få hjälpa dig förverkliga drömmen! Välkommen att göra en trygg affär med säkra rutiner för betalning, finansiering och logistik. Visas efter överenskommelse i Malmö/Lund/Helsingborg Kan skickas med Posten
Mer information hittar du på http://urverket.nu/

Fler annonser från Urverket Förmedling