Gå direkt till innehållet
Inlagd: idag 12:44

Mitsubishi HERO (MSZ-LN)

18 900 kr
Beskrivning
Installerat och klart!! Priset Gäller i Falkenberg,Halmstad,Hyltebruk,Laholm MSZ-Ln25VGHZ Pris Från: 18900kr ink installation med rot-avdrag Värme effekt vid -15 3,2 kw Topp effekt 6,3 kw Vi rekommenderar den till ca 125 m2 MSZ-Ln35VGHZ Pris från 20900kr ink installation med rot-avdrag Pris med moms 22570kr ink Installation Värme effekt vid -15 4 kw Topp effekt 6,6 kw Vi rekommenderar den till ca 150 m2 Markstativ eller väggkonsoler 5m rör och kanaler, håltagning och igångkörning ingår i installationen. 5+2 års garanti! Teckna ett service avtal och få förlängd garanti med 2 år. För att den förlängda garantin ska gälla så krävs det att service utförs inom en 2 års intervall. Service kostnad 2490kr per tillfälle Har du en gammal värmepump! Självklart ingår demontering av er gamla värmepump HERO VARDAGSHJÄLTEN HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver. BESPARING OCH TRYGGHET HERO har en hög energieffektivitet med A+++ i average region och A+ mätt i kall region, vilket ger dig en märkbar hög besparing. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme vilket kan jämföras med ett el-element som har SCOP 1, d.v.s. 1kW in 1kW ut. Dessutom ger HERO dig trygghet genom sin garanti på 5 år. TESTAD NED TILL -35 GRADER HERO har även testats ned till minus 35 grader på oberoende testlaboratorium för att säkerställa att den klarar av extrema temperaturer. Det innebär att den kommer att fortsätta att jobba långt under nollpunkten och du behöver inte oroa dig att den stänger av även om det blir extrema temperaturer som minus 30. Ditt inomhusklimat hålls varmt och skönt även under de kalla vinternätterna. ANSLUTEN TILL WIFI HERO kommer med en inbyggd WiFi som du lätt kan styra med vår MELCloud applikation, oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande fot. Detta för att ge dig total kontroll över värmepumpen. Genom att välja nätverket och skriva in lösenordet så kopplar HERO automatiskt upp sig till MELCloud, enklare än så blir det inte
Länk: msz-ln
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
VVS-Projektering
Bäkmarks vvs & kyla är en av Sveriges största återförsäljare av Mitsubishi Electric värmepumpar. Alltid installerat och klart priser! Vi är andra generationens vvs och kyl företaget med över 15års erfarenhet av värmepumpar. Vi har hela ledet Försäljning,Installation och Support. Ett företag som ansvarar för ett tryggt värmepumps köp. Vi har ett stort urval av värmepumpar av alla slag. Vi säljer kvalitetsprodukter från kända leverantörer till exempel NIBE, Mitsubishi Electric och Panasonic.
Mer information hittar du på http://www.vvsprojektering.se/

Fler annonser från VVS-Projektering

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer