Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 nov. 17:00

Mitsubishi Electric SOLID (MSZ-AP)

15 900 kr
Beskrivning
Installerat och klart!! MSZ-AP25 Pris: 15900kr ink installation med rot-avdrag Pris: 17570 ink installation Värmeeffekt vid -15 2,4 kw Max Värmeeffekt 4,1 kw Vi rekommenderar den till 70m2 MSZ-AP35 Pris: 17900kr ink installation med rot-avdrag Pris: 19570kr ink installation Värmeeffekt vid -15 2,6 kw Max Värmeeffekt 4,6 kw Vi rekommenderar den till 90m2 Markstativ eller väggkonsoler 5m rör och kanaler, håltagning* och igångkörning ingår i installationen *Ej Natursten Priset Gäller i hela det röd markerade området på kart bilden 5+2 års garanti! Teckna ett service avtal och få förlängd garanti med 2 år. För att den förlängda garantin ska gälla så krävs det att service utförs inom en 2 års intervall. Service kostnad 2490kr per tillfälle Har du en gammal värmepump! Självklart ingår demontering av er gamla värmepump SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för fritidshus och mindre fastigheter. Behöver du värme i sommarstugan så är SOLID den perfekta lösningen för just dig. Mer pengar i plånboken Med en hög energieffektivitet med ett SCOP på 4,7 ser SOLID till att du får 4,7 gånger mer värme per Kr jämfört med ett vanligt el-element. Till sommarstugan Förläng sommaren med en värmepump i sommarstugan som ger dig värme tidigt på våren och hela vintern. Under varma sommardagar ger den svalkande kyla till låg kostnad, mer pengar i plånboken helt enkelt. Till villan SOLID är ett utmärkt komplement till ditt befintliga värmesystem. En enkel och lätthanterlig värmepump med hög energibesparing. Till garaget Värmepumpen SOLID är perfekt att använda till ditt garage. Slipp den kalla råa luften i garaget och håll samtidigt bilen varm under kalla vinternätter. Inbyggd WIFI Med inbyggd WiFi kan du lätt styra SOLID med vår MELCloud applikation. Oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande. Underhållsvärme SOLID håller ditt hem varmt och frostfritt hela vintern. Med underhållsvärme väljer du själv önskad temperatur steglöst från +10 ºC till +31 ºC.
Länk: msz-ap
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
VVS-Projektering
Bäkmarks vvs & kyla är en av Sveriges största återförsäljare av Mitsubishi Electric värmepumpar. Alltid installerat och klart priser! Vi är andra generationens vvs och kyl företaget med över 15års erfarenhet av värmepumpar. Vi har hela ledet Försäljning,Installation och Support. Ett företag som ansvarar för ett tryggt värmepumps köp. Vi har ett stort urval av värmepumpar av alla slag. Vi säljer kvalitetsprodukter från kända leverantörer till exempel NIBE, Mitsubishi Electric och Panasonic.
Mer information hittar du på http://www.vvsprojektering.se/

Fler annonser från VVS-Projektering

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer