Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 jan. 13:46
Minidumper med Larvband och tipp 9hk
27 990 kr
Beskrivning
Kraftfull och solid mini dumper med larvband från Gardentec med tippfunktion. Mini-dumperen har totalt 4 växlar. 3 framåt och 1 bakåt. Modellen levereras med hydrauliskt driven tipp och kan lasta upp till 500 kg. Flaket är i galvaniserat stål och pulverlackerat. Genom att välja denna modell får du en bensindriven minidumper med larvband, med en framkomlighet som tar dig fram i stort sett överallt. Den är speciellt konstruerad för transport av jord och fyllmedel och är som en dumper i miniatyr. Lastkapaciteten är dock inte i miniatyrformat, eftersom den kan lasta upp till 500 kg så kan den fortfarande klättra upp till 40 graders lutning. Den drivs av en 9 hk motor och kan nå en hastighet på 6 km / h. Den är till exempel helt fantastiskt för dem som arbetar med tunga laster i grov terräng. Eller för dem som vill transportera material eller byggmaterial till stugor och hus som är svåra att nå. Den är också perfekt när man skall anlägga små vägar. Modell: Gardentec MD 500 Motor: Loncin 9hp 4 takt bensinmotor Växellåda: 3 fram/1 Back Larvbands strl: 180x60mm, 38 led Hydraulisk tipp Last kapacitet: 500KG Egenvikt: 245KG Produkt storlek: L:1606mm, B: 715mm, H: 940mm Mått flak : L:100cm; B:70cm; H:45cm
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Engrosservice.se
Engrosservice.no grundades år 2005 i Norge och expanderades vidare genom en etablering i Sverige under hösten år 2010. I augusti 2011 slog den norska firman ihop sig med den nya ägaren Engrosservice AS, som idag innehar 100 % ägarskap i bolaget samt har huvudlagret i Norge. Återförsäljare sökes i Sverige på följande orter. Stockholm, Skåne, mellan Sverige, Norrland. Låga priser med bra kvalitet! Betala säkert och tryggt med Klarna!
Mer information hittar du på http://www.engrosservice.se