Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 feb. 11:58

Minidumper med Larvband och hydraulisk tipp

32 990 kr
Beskrivning
Kraftfull och solid mini dumper med larvband från Gardentec med tippfunktion. Mini-dumperen har totalt 4 växlar. 3 framåt och 1 bakåt. Modellen levereras med hydrauliskt driven tipp och kan lasta upp till 500 kg. Flaket är i galvaniserat stål och pulverlackerat. Genom att välja denna modell får du en bensindriven minidumper med larvband, med en framkomlighet som tar dig fram i stort sett överallt. Speciellt konstruerad för transport av jord och fyllmedel och är som en dumper i miniatyr. Lastkapaciteten är dock inte i miniatyrformat, eftersom den kan lasta upp till 500 kg så kan den fortfarande klättra upp till 40 graders lutning. Drivs av en 9 hk motor med max hastighet 6 km / h. Den är till exempel helt fantastiskt för dem som arbetar med tunga laster i grov terräng eller för dem som vill transportera material eller byggmaterial till stugor och hus som är svåra att nå. Den är också perfekt när man skall anlägga små vägar. Modell: Gardentec MD 500 Motor: Loncin 9hp 4 takt bensinmotor Växellåda: 3 fram/1 Back Larvbands strl: 180x60mm, 38 led Hydraulisk tipp Last kapacitet: 500KG Egenvikt: 245KG Produkt storlek: L:1606mm, B: 715mm, H: 940mm Mått flak : L:100cm; B:70cm; H:45cm Garanti: 2 år Betala smidigt med Klarna!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Engrosservice.se
Engrosservice.no grundades år 2005 i Norge och expanderades vidare genom en etablering i Sverige under hösten år 2010. Låga priser med bra kvalitet! Betala säkert och tryggt med Klarna!
Mer information hittar du på http://www.engrosservice.se

Fler annonser från Engrosservice.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer