Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 16:13

Mini-atv X-pro Scorpio - 49cc - perfekt nybörjarfyrhjuling

4 495 kr
Beskrivning
Beställ på www.motorsweden.se eller på telefon 010-4056010 Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Roligt för de minsta ATV X-Pro Scorpio 49cc är en påkostad och modern ATV 49cc men en, tycker vi själva, riktigt fet design som andas fart och kraft. ATV X-Pro Scorpio 49cc har en ny och mycket lättstartad 2-taktsmotor som inte går att jämföra med tidigare modeller där användhet av både muskelkraft, startgas och svordomar tyvärr inte hörde till ovanligheterna. Det är nu också slut med upprepade byten av dragstartenheten till följd av avdragna startsnören och uppsliten kuggkrans. ATV ATV X-Pro Scorpio 49cc är en liten, rapp och mycket rolig ATV för de minsta barnen som vill testa på motorsport på ett billigt och roligt sätt. Lämplig för barn i ca 3-7 års åldern. Känslan när man kör ATV X-Pro Scorpio 49cc påminner mycket om en go-carts då den är mycket snabb och med bra acceleration. Att man sitter så nära marken förstärker känslan ytterligare. Hastigheten går givetvis att begränsa om så önskas, läs mer om det nedan. Säkerhet ATV X-Pro Scorpio 49cc är utrustad med ett unikt justerbart gasreglage som gör att du som förälder med en vanlig skruvmejsel på ett enkelt sätt kan ställa in önskad toppfart på fyrhjulingen. ATV X-Pro Scorpio 49cc är även utrustad med ett så kallat dödmansgrepp på styret vilket gör att motorn stannar omedelbart om man mot förmodan skulle välta eller trilla av fyrhjulingen. Tryggt för både barn och föräldrar. Konstruktion Trots sin kompakta storlek är ATV X-Pro Scorpio 49cc gediget konstruerad på samma sätt som en full-size ATV med en stabil ram, stötdämpare fram och bak samt skivbromsar runt om. Motorn är en pålitlig och lättstartad 49cc 2-taktsmotor på 2hk som startas med ett startsnöre, precis som på gräsklipparen. Där är inga krångliga växlar att hålla reda på utan du behöver bara gasa och bromsa. Drivningen sköts av en slirkoppling (centrifugalkoppling) som driver ett kopplingshus som i sin tur driver bakhjulen via kedjan. En enkel och välbeprövad konstruktion. Specifikationer Modell: ATV X-Pro Scorpio 49cc Motor: 2-takt, encylindrig, luftkyld Cylindervolym: 49cc Motoreffekt: 2,5kW / 7500varv Drivning: Kedja Startanordning: Kraftig dragstart Transmission: Automatisk centrifugalkoppling Tankvolym: 1,1 L Bränsle: Oljeblandad (95-98 oktan, 2,5% tvåtaktsolja) Bromsar fram: Skivbroms Bromsar bak: Skivbroms Max förarvikt: 50kg Sitthöjd: 47cm
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
MotorSweden
Beställ på telefon 010-405 60 10 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Leverans inom hela Sverige på normalt ca 1-3 arbetsdagar. Beställ mot faktura och få upp till 30 dagars kredit helt utan avgifter eller dela upp din betalning räntefritt i 12 månader. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och prisändringar.

Fler annonser från MotorSweden

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer