Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 11:28

Mekanisk Farmardomkraft - 3 ton

1 199 kr
Beskrivning
Max lyftkapacitet: 3 ton Lyfthöjd: 110 - 1.300 mm Instruktion hur man höjer och sänker domkraften: För att reglera höjden på domkraften tar men tag i spaken (silverfärgad) och antingen ställa den i övre eller nedre läge. Bild 2 visar spaken i övre läge och det är så spaken ska stå för att kunna pumpa upp domkraften. För att sedan släppa ned så ställs spaken i nedre läget enligt bild 3. När farmardomkraften är ny kan det behövas spraya lite olja på mekanismen för att den ska fungera smidigt. I vår webbutik hittar du liknande produkter bland våra över 4.000 artiklar! Art.nr 2179
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
AFSA Sweden
Se andra samt liknande produkter i vår välsorterade webbutik! Ca 4.500 artiklar AFSA Sweden levererar varor till företag och privatpersoner i hela Norden! Vid större inköp hör av Er för offert! Avbetalningsmöjligheter finns via SVEA Ekonomi. 12 månaders garanti! Reservation för prisändring. Priset i webbutiken gäller.
Mer information hittar du på http://www.afsa.nu/

Fler annonser från AFSA Sweden

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer