Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 dec. 16:35
Master Flex 2-pelar lyft 4 ton
16 990 kr
Beskrivning
Master Flex er vår tysk utvecklade 2-pelarlyft. Den är driftsäker och konstruerad för professionellt bruk. Billyften har en kraftig design som gör den mycket stadig. Den är även lätt och underhålla samt montera. Denna modellen är utrustad med ett hydrauliskt system med nylonstruktur och säkerhetsfunktioner som fallspärr och pelararms spärr. Lyften levereras i blå färg! Billyft, 2 pelarlyft, fundament, 2-pelare
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Engrosservice.se
Engrosservice.no grundades år 2005 i Norge och expanderades vidare genom en etablering i Sverige under hösten år 2010. I augusti 2011 slog den norska firman ihop sig med den nya ägaren Engrosservice AS, som idag innehar 100 % ägarskap i bolaget samt har huvudlagret i Norge. Återförsäljare sökes i Sverige på följande orter. Stockholm, Skåne, mellan Sverige, Norrland. Låga priser med bra kvalitet! Betala säkert och tryggt med Klarna!
Mer information hittar du på http://www.engrosservice.se