Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 12:22
Luftvärmepumpar norrlandspaketet
17 900 kr
Beskrivning
JUST NU KAMPANJ: Nya Panasonic NZ25VKE med fjädrar som är bättre vid sträng kyla, och tak som hindrar snöras 17 900: - inkl. moms efter skattereduktion (ROT-avdrag. Eldragning tillkommer. Nyheterna är att den nu har inbyggd Wifi, bättre fjärrkontroll, högre effekt och snyggare design. Panasonic NZ25VKE är en bra och populär luftvärmepump vi har sålt väldigt mycket, och nu har den blivit uppgraderad och lite bättre! Värmer 15m² - 120m² och har näst högsta energiklassen A++ och är därför en bra utbytespump. Panasonic NZ25VKE ger värme ner till så låga temperaturer som -35°C, och har en underhållsvärme på mellan 8-15° C. Givetvis har den AC-funktion och kyler varma sommardagar. Den har det nya, miljövänliga köldmediet R32, och förutom att det är mer miljövänligt är köldmediet också mer effektivt. Panasonic NZ25VKE är utvecklad för att lättare kunna ersätta äldre Panasonic-luftvärmepumpar. Tex är rördimensionerna samma som på tidigare modeller. På så sätt blir det enklare och snyggare att byta ut sin gamla Panasonic mot en nyare och effektivare NZ25VKE! Den är utrustad med Panasonics egna Partikelfilter för bättre inomhusluft. Den har också en lägsta ljudnivå på 19 dB(A), och är därför en av de tystaste modellerna på marknaden. Ett annat bra argument att investera i en luftvärmepump är att den betalar sig själv på ca 2 år. Förutom att vi säljer luftvärmepumpar, så servar vi dom, rengör dom och installerar dom. Vi kan luftvärmepumpar! nstallation inkl.: 4 m rördragning ingår (mellan inne- och utedel). Fjäderdämpare, bättre vid sträng kyla, ingår. Tak som skyddar mot snöras ingår. Airpatrol (GSM/SMS) fjärrstyrning på distans mot pristillägg. El dragning tillkommer Kampanjpris: 17 900 kr inkl. moms efter skattereduktion (ROT-avdrag) Det finns möjlighet till delbetalning (12/24 månader). Passa på och ring och boka!
Säljes av
Itls Sverige AB
Besök vår butikssida
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Itls Sverige AB
ITLS Sverige AB Med lång erfarenhet kan vi värmepumpar! Tveka inte kontakta oss för offert! Monteringar från Stockholm till Kiruna