Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 feb. 08:38

Luftgevär CO2 Cowboy med "patroner"

3 695 kr
Beskrivning
Upplev Western glada dagar i ny tuff tappning. Har laddar du precis som på riktigt med upp till 10skott och efter att du skjutit och mantlar fram ett nytt skott så åker även patronen ut som du har avfyrat. Superrealistiskt luftgevär som tar det licensfria skyttet och skjutglädjen till en helt ny nivå. Legend Cowboy Rifle är en kolsyredriven bygelrepeter med magasin för 10 st patroner - peppade med stålrundkulor. Omladdningen känns och fungerar precis som hos förlagan. En manöver med bygeln matar i en ny patron och "hylsan" från den avfyrande patronen flyger ur vapnet - redo att omladdas igen med en ny kula. Charmigt och otroligt underhållande. En annan egenskap som är unik för modellen är dess precison. Även om pipan är slätborrad och avsedd för stålrundkulor levererar den en träffsäkerhet som vi inte tidigare sett i klassen - betydligt bättre än många luftvapen med räfflad pipa. Luftgeväret är en kolsyredriven replika på det klassiska Winchester Modell 1894 geväret. Drivs med 2st vanliga 12g kolsyrepatroner. Försett med inbyggt verktyg. Realistisk mekanism med patroner som flyger ut vid omladdning. Låda, pipa, bygel och mekanisk tillverkad i metall. Levereras med 10st omladdningsbara patroner i metall. Kompatibla med hylsorna till de kolsyredrivna revolvrarna Colt SAA Peacemaker (BBs). Justerbart sikte. Syntetkolv men ändå med en mycket realistisk trätexture.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Cabom AB
Mycket för pengarna! Ett av Sveriges absolut bästa outdoorföretag inom Luftvapen, Fiske, Optik, Pilbågar och mycket mer - över 10 000artiklar - fri frakt! Vid order under 500:- tillkommer en exp.avg. på 69:- Lagershop - Öppet Mån - Fre 08.00 - 18.00 Gässlösavägen 35 504 41 Borås
Mer information hittar du på http://www.cabom.se

Fler annonser från Cabom AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer