Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 jan. 10:22
LM 146 Ifor Williams
Beskrivning
Tunglastare, lastar2615kg. Släpet har 4 par kraftiga surröglor, lämmar på alla sidor och rampfack (med stålramper) under flaket om man vill använda den för bil/ maskintransport samt är utrustat med led belysning. Alla delar på släpen är mer tilltagna än andra kända märken, t ex. rambalkar, hjulaxlar, däck och hjullager. Ifor Williams har dessutom alltid bladfjädrade axlar vilket ger en mängd fördelar. Vi utför även service av alla märken på trailer med besiktningsgaranti !
Säljes av
FA-Trailer Mariestad
FA-Trailer MariestadBesök vår butikssidawww.fa-trailer.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
FA-Trailer Mariestad
Hos oss finner du ett stort utbud av samtliga släptyper från IWT, de släp som vi inte har i lager själva men som finns hos generalagenten för direkt leverans går oftast att få hem till oss inom en vecka från att en eventuell order lagts. Ni har väl inte missat att vi nu även säljer övervaknings och säkerhetsutrustning ? Läs mer på vår hemsida under https://www.fa-security.se/
Mer information hittar du på http://www.fa-trailer.se