Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 okt. 10:44

Lager-rensning Gree Amber 35

Beskrivning
Gree Amber 35 är en topp-presterande värmepump med ett SCOP-värde på 5,1, vilket ligger i toppklassen för värmepumpar. Gree Amber 35 är självklart helt anpassad efter vårt nordiska klimat och levererar hela 4,2 kW vid -18, vilket gör den till en väldigt stark och effektiv värmepump som passar bra i det nordiska klimatet. Gree Amber 35 är mycket kraftfull och är gjord för att producera så effektiv värme som möjligt. Den har också en snygg och enkel vit design vilket gör att den passar in i alla hem. Gree är faktiskt världens största värmepumpstillverkare. De bedriver en seriös kvalitetspolitik och visar gång på gång reusltat i form av mycket kvalitativa värmepumpar. Gree Amber 35 har en inbyggd wifienhet. Detta möjliggör styrning av värmepumpen dygnet runt, vart du än befinner dig. Eftersom du kan styra användningen och därmed förbrukningen kan detta även ge ännu mindre uppvärmningskostnader. Självklart har Gree som världens största värmepumpstillverkare haft kyleffekten med i åtanke. Gree Amber 35 ger hög kyleffekt, 3,5 kW. Gree Amber 35 kan du med nöje använda året runt. Just nu inför vårt lagerbyte behöver vi hjälp att bli av med ett par stycken så hör av dig redan idag för att säkerställa en kraftfull maskin till ett oslagbart pris innan det är för sent! Delbetala från 1,890 kr / månad för en av marknadens bästa luftluftvärmepump!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Luftia
Vi på Luftia vet att en installation av en värmepump kan se olika ut beroende på kundens förutsättningar och önskemål. Vi försöker därför erbjuda mer skräddarsydda lösningar som passar varje kund. Om vi inte tror det möjligt att leverera en bra lösning så tackar vi hellre nej till affären!
Mer information hittar du på http://www.luftia.se

Fler annonser från Luftia

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer