Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 sep 16:40
Kral puncher 5,5 mm 10j
6 595 kr
Beskrivning
Kral Puncher är ett pcp luftgevär med modern syntetstock, fäste för benstöd och fullt shroudad pipa. Denna version i cal.22/5,5mm har 12 skotts magasin. Geväret har sidospännare som medger snabb omladdning och sitter åtkomligt. Likaså är säkringen väl placerad för högerskytt då du osäkrar med en enkel rörelse framåt med fingret. Detta är geväret för dig som söker ett prisvärt pcp gevär, men med möjlighet till benstöd och justerbarhet i kolven. Finns i flera versioner.
Säljes av
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Malmö Airsoft/Terräng MalmöBesök vår butikssidamalmoairsoft.se/
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Produkter för friluftsliv, airsoft, sportskytte, jakt & yrkesliv finner du i butiken: Malmö Airsoft/Terräng Malmö Sallerupsvägen 152 i Malmö Öppet: Mån-Fre kl.13-19 Lör kl.10-14 www.malmoairsoft.se Fri frakt vid order över 500kr. Annars 59kr i enhetsfrakt!
Mer information hittar du på http://malmoairsoft.se/
När vara eller pengar skall skickas
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.