Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 feb. 09:44

Kraftfull batteridriven kompakt lastare

465 000 kr
(372 000 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Elise 900, en glid styrd kompakt lastare med batteridrift! Ett bra tillskott till våra övriga batteridrivna maskiner och till dom som letar efter ett större alternativ till ex. Sherpa 100 Eco, som kan köras i genom en dörrkarm på 80 cm bredd. Elise väger 3300 kg, lyfter 900 kg, har 20 kW elmotorer för drivningen med 32 Kn drivkraft. Hydraulsystemet (Sauer Danfos) drivs av ytterligare en 10 kW elmotor som ger upp till 65 lit/min och 180 bar vilket innebär att en mängd redskap kan användas. Med fokus på tekniken är instrumentpanelen inlag på en Android samt kan även fjärrstyras från densamma. Elise 900 har en komfortabel förarplats med enkel tillgång till styrkontroller och manöverdon. Full sikt runt om och upp samt även back kamera för bättre säkerhet. Säkerhetsbälte. Elise 900 kan köras från 0,5 till 12 km/h och har en svängradie på ca 2 m (om inte svängs runt egen axel) Har ett 240 Ah traktor batteri (bly) med en ladd tid på 5-6 tim 100% och 3-4 tim 80% Körtid 3 - 7 tim (beroende på redskap och körning) Elise 900 är utrustad med enbart led lampor, för körning, arbete och varning och är fullt CE godkänd! Kontakta oss gärna för demonstration av maskinen.
Länk: Elise 900
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Thovo AB
Thovo ABs kännetecken är att vi representerar innovation på flera plan med dom maskiner vi säljer. Arbetsmiljö, funktion, ergonomi och inte minst ekonomisk förtjänst är nyckelord. Thovo AB är ett ungt företag fast med ett team som har lång erfarenhet av att leverera innovativa, konstruktiva maskiner i Norden
Mer information hittar du på http://thovo.se/

Fler annonser från Thovo AB