Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 jan. 13:34
Kontinentalsäng 180cm ALLT INGÅR - Fri Frakt
13 995 kr
Beskrivning
Produktinformation Midnatt Luxe Velvet Kontientalsäng är en av våra mest exklusiva kontinentalsängar . Sängen är en kvalitetssäng som levereras med en fyllig, handquiltad gavel i en tidlös design. För att ge sängen en fantastisk sov komfort byggs denna kontinentalsäng med Pocket del med en totalhöjd på 22cm och Pocket kärnan har en höjd på 15 cm med 5 zoner. Specifikationer Madrass storlek B 180× L 200 cm Sänggavel storlek B 180x H 120cm Varumärke Bloomington För att du skall känna dig trygg i ditt köp hos oss så lämnar vi till och med prisgaranti! För mer information är du välkommen att kontakta en säljare i butiken. Fri hemleverans inom hela Sverige!
Säljes av
Kungsmöbler Butik
Kungsmöbler ButikBesök vår butikssidawww.kungsmobler.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Kungsmöbler Butik
Och välkommen hem till kungsmöbler - en av Smålands ledande återförsäljare av möbler och heminredning. - Alltid med fri hemleverans inom hela Sverige! - Alltid Prisgaranti! - Alltid 3 års garanti på alla våra produkter! - Delbetala upp till 24 månader räntefritt utan fastanställning! Vi erbjuder hundratals produkter från kända svenska och internationella varumärken.
Mer information hittar du på http://www.kungsmobler.se