Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 17:36

Kombisladd/spårsläde, Längdskidspår,Spårdragre

8 995 kr
Beskrivning
Något utöver det vanliga och till ett riktigt rimligt pris! Det här är absolut mest spårsläde/sladd för pengarna på marknaden! En kombisladd som fungerar både som ren spårsättare men även som ledsladd om man kopplar ihop det bakre partiet och justerar ner det samt kopplar draget så det ej är "flytande" Med möjlighet att använda som ledsladd för skoter eller om du vill göra skatespår, gångspår, hundspår mm. Snöprepp för stavfäste när du sätter klassiska längdskidspår och har mitten sektionen i uppskjutet läge. Fullt justerbara sidovingar fram för snöinsamling med skruvade extra rivstål som man kan förse med gummiläpp för mjukare och en progressiv anföring mot underlaget.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
ATVdäck.se
ATVDÄCK.SE Postorderförsäljning av Reservdelar och Tillbehör till din Fyrhjuling! Stort utbud av Fyrhjulingsdäck! Alla ordrar Skickas inom Sverige för endast 69kr! Betala mot Faktura,Kort,Postförskott,swish,Paypal,Payson. Följ oss på Facebook och Instagram
Mer information hittar du på http://www.atvdack.se

Fler annonser från ATVdäck.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer