Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 maj 21:41

Kassasystem för alla verksamheter

299 kr
Beskrivning
Vi har kassasystem för alla verksamheter. Retail, Café, Restaurang, Pizzeria, Bilverkstad, Matbutik, Frisör m.m. Snabb leverans. Oftast löser vi en under dagen Skicka gärna med ett telefonnummer så kontaktar vi er så fort som möjligt. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning och vilket kassaprogram du ska ha. Hjälper dig att programmera och välja rätt tillbehör. Våg, Scanner, etikettskrivare, inventeringsscanner m.m. Vi har både begagnade och nya kassasystem och kassaregister. Komplett kassasystem Touch med kortläsare och bra inlösenavtal från 699:-/ månad i 36 månader Inlösenavtal? Vi hjälper dig Hyrköp, köp direkt eller korttidshyra. Kontakta oss för att få offert Vi har 2 butiker med serviceverkstad i Nossebro Storgatan 17 och Vara Badhusgatan 24 där vi kan ta hand om programmering och visning av kassasystem. Vi skickar över hela Sverige. Kassa Kassaregister Billig kassa Kassor Kortläsare Inlösenavtal Kassaapparat Om företaget Din IT partner (Snabb och professionell service till bra pris) Kassaregister, Kassasystem, Serviceavtal, Nätverk, Servrar, Reparation IT utrustning och telefoner, Workstations både nya och rekonditionerade, Reklamskyltar, Hemsidor
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Nordway Store
Verksam sedan 1997 med IT och support. Idag är segmentet med kassor, reklamskärmar, övervakning med kameror och IT utrustning de största bitarna. Även bra telefonväxlar.
Mer information hittar du på http://www.butiksproffsen.se

Fler annonser från Nordway Store

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer