Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 dec. 10:12
Kampanj Tvättmaskin 7kg 1200 rpm Fri Frakt
3 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 5999:- Modell: 27518 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/whirlpool-tvattmaskin-dst7000 Whirlpool tvättmaskin DST7000 passar perfekt in i små rum men ger imponerande resultat tack vare sin 6:th Sense sensor-teknologi och Fresh Care-funktion samt dess Drum Up-funktion och många program. Kapacitet: 7 kg Hastighet: 1200 varv per minut 6th Sense-sensor, Smal design Även om du har ont om utrymme, kan du skaffa en tvättmaskin som tvättar dina kläder perfekt tack vare Whirlpool tvättmaskin DST7000. Denna tvättmaskin med en praktiskt smal design kan rymma 7 kg kläder och kommer att se till att kläderna tvättas ordentligt tack vare sin 6th Sense-sensor och Fresh Care-funktion. Design Den här smala tvättmaskinen passar även i mindre rum. Kapacitet Njut av den stora kapacitet som tvättmaskinen ger. Kapaciteten på 7 kg ger tillräckligt med utrymme för all din tvätt och kommer lätt att uppfylla tvättbehovet hos medelstora hushåll och familjer. Den har också en mjuk och enkel öppning av luckan, så även om du tvättar mycket kläder, kommer du att kunna använda apparaten med lätthet. Program Den här tvättmaskinen har gott om praktiska program, inklusive Quick Wash eller Baby Program som är idealiskt för tvättning av barnkläder. 6th Sense-teknologi Sensorteknologi med ett sjätte sinne garanterar optimal förbrukning av vatten och energi då det anpassar förbrukningen till typen av tvätt. Fresh Care-teknologi Denna teknologi ser till att dina kläder kommer att vara fräscha och mjuka att röra vid. Dina kläder kommer att vara fräscha även en tid efter att tvätten har avslutats, eftersom trumman roterar i upp till 6 timmar efter att den ursprungliga tvättcykeln har slutförts. Perfekt om du inte har möjlighet att tömma tvättmaskinen direkt. Den mjuka rörelsen av trumman lufter tvätten försiktigt och håller den i god kondition. Praktisk trumma Efter att tvättprogrammet gått färdigt, positionerar trumman sig så att det är enkelt att ta ur tvätten, så kallad Drum up. Energimärkning Denna tvättmaskin har en mycket god energiklassificering på imponerande A+++. Det gör det till en energieffektiv maskin som sparar både pengar och miljö.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se