Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 dec. 19:37

Kampanj Spabad Giske

55 000 kr
Beskrivning
Testvinnande serien Nordenspa Nordenspa är ett skandinaviskt kvalitetsmärke, som formger och utvecklar spabad för de nordiska spaälskarna. Efter att ha vunnit Villanytts spatest, så ingår Nordenspa numera i vår nätbutiks sortiment. Kvalitetskraven bemöts med bland annat världsledande Balboas styrsystem, förstärkta och rostfria konstruktioner, samt kraftig PU-isolering för varma vinterbad till låg energikostnad. För den optimala komforten är modellserien utrustad med en bred variation av både loungesäten i viloposition, ergonomiska sittplatser och en rogivande ljusupplevelse. Jetstrålarna och massageprogrammen bjuder på den mest välgörande och behagliga upplevelsen, på alla platser. Och med Nordenspas effektiva system för ozonrengöring får spaägarna ett betydligt smidigare ägande, som dessutom blir extra tryggt med frostvakten. Att spamodellerna präglas av den senaste tekniken märks även i hur enkelt man kontrollerar vattnets status, och styr processerna via mobiltelefonen. På så vis är ditt Nordenspa alltid redo för dig under mycket lång tid, tack vare de generösa garantierna. Energiförbrukning Räkna med ca 3 000 kwh per år i elförbrukning om du badar ett par gånger i veckan i en temperatur på ungefär 38 grader Celsius. Det motsvarar en månadskostnad på ungefär 300 kronor. Om Giske Spabadet Giske 44 jets är marknadens trevligaste spa, i sin klass. Med ett avkopplande loungesäte och fem ergonomiskt utformade sittplatser kan man njuta i skönt sällskap, likaväl som själv. Med kapaciteten 1150 liter omfamnas alla av det avslappnade badvattnet, och de 44 behagligt masserande jetstrålarna. Från testvinnaren Nordenspa, som designat modellen för nordiskt klimat. Det märks bland annat i den värmebehållande isoleringen, den maximala komforten och det minimala underhållet. Giskes ljuvliga belysning och färgspel möter den nordiska aftonen på ett underbart sätt. Se alla egenskaper och funktioner under specifikation. Spabadet Giske Mått 200x200x90 cm 1 st loungesäte, 3 st sittplatser Färg insida Stearling silver Färg utsida Svart Material Lucite acrylic Balboa styrsystem Supportram i rostfritt stål Vattenkapacitet: 1150 liter Glasfiberförstärkt botten 3 fas 16 amp Torrvikt 400 kg Vikt med vatten: 1550 kg Frostvakt Ozonrengöring Extra slitstarka CMP jets i rostfritt stål Utrustning som ingår WIFI Flerfärgad bottenbelysning Bluetooth Högtalare Blower Luftjets Aromaterapi LED lampor vid vattenytan Isolering Värmeisolerat lock 100mm PU foam för Nordiska förhållanden 37 mm extra tjockt isolering bakom kabinett Garanti 3 års garanti på plasten i karet och 18 månader på övrigt
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Villanytt
På Villanytt.se hittar du massor av produkter inom hem & trädgård. Vi erbjuder ett stort och varierande sortiment till riktigt bra priser. Vår kundtjänst har öppet alla dagar 8-22. Vi erbjuder fri frakt och snabba leveranser över hela landet.
Mer information hittar du på https://villanytt.se/

Fler annonser från Villanytt

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer