Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 feb. 21:09

Kampanj Samsung Tvättmaskin 9 kg 1600 rpm Fri Frakt

8 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 13999:- Artikelnummer: WW90M760NOA Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/samsung-quickdrive-tvattmaskin-ww90m760noa-ee Samsung QuickDrive-tvättmaskin är fullpackad med smart teknologi, hög kapacitet på 9 kg och en rad program som inkluderar AddWash och snabbprogram. Kapacitet: 9kg Centrifugering: 1600 varv/min AddWash/EcoBubble-funktion Med Samsung QuickDrive-tvättmaskin får du utmärkta tvättresultat, smarta tvättprogram inkluderarat snabbprogram och effektivt fläckborttagninsprogram. Kapacitet Med en hög kapacitet på 9 kg kan du tvätta stora mängder med tvätt på kort tid. QuickDrive Samsungs avancerade QuickDrive-teknik bygger på förutsättningen att tiden är värdefull. Det kan minska tvätttiden med upp till 50%. Stor mjuk trumma med en bakplatta som rör sig självständigt gör vattendriften mer effektiv och ökar tvättmedelets penetration i tyget. Resultatet är en helt ren tvätt på kortare tid. Q-Rator Den här tvättmaskinen kan anslutas till WiFi så att du kan styra och övervaka tvätten via en smartphone-app. Appen innehåller ett Q-Rator-alternativ som erbjuder funktioner som tvättrecept, tvättplanerare eller HomeCare-guiden som rådgör med och planerar dina tvätta och felsöka problem, respektive. ECOBubble-funktioen Spara energin och skydda dina kläder med den här funktionen. Det fungerar på grundval av blandluft, tvättmedel och vatten, vilket skapar små bubblor som tränger in i tyget. Den här funktionen är lämplig för att tvätta kläder i kallare vatten med perfekt resultat. SuperSpeed-program Spendera mindre tid på att tvätta tack vare SuperSpeed-programmet som gör det möjligt att få en 5 kg med tvätt på 39 minuter. Detta program säkerställer kraftfull prestanda med utmärkt resultat. AddWash-dörr Brukar du glömma ett par klädesplagg när du har startar tvättmaskinen? Det är inget problme med den här tvättmaskinen som tack vare funktionen AddWah gör att du kan lägga i kläder efter att du startat ett program. Hygiene Steam: Det kraftfulla ångprogrammet gör att tvättmedlet tränger djupt in i textilier och tar bort 99,9 % av baktierna så att du får helt rena kläder. Bubble Soak Om du är orolig för fläckar som verkar vara svåra att rengöra, kommer du att vara glad att få reda på att tvättmaskinen erbjuder ett speciellt Bubble Soak-läge. Kläderna blötläggs i diskmedel som effektivt avlägsnar fläckarna. Den här processen lägger till 30 minuter till ditt vanliga tvättprogram och kan användas med bomulls-, syntetiska, jeans- och babyvårdsprogram. Energimärkning Denna tvättmaskin har energimärkning A +++, så den är både miljövänlig och effektiv. Inkluderat i förpackningen: - Slang och bruksanvisning
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer