Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 okt. 18:48

Kampanj Samsung Tvättmaskin 8 kg Fri Frakt

4 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 5499:- Artikelnummer: WW80J3473KW Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/samsung-tvattmaskin-ww80j3473kw Användarvänlig tvättmaskin med diamanttrumma som tvättar dina kläder skonsamt och effektivt. 8 kg: Hög flexibilitet Centrifugeringshastighet: 1400 v/min 15' snabbtvätt Kapacitet Med en kapacitet på 8 kg passar denna tvättmaskin utmärkt för mellanstora hushåll. Program Tvättmaskinen är utrustad med olika program som täcker de flesta behov inklusive Bomull, Bomull Eco, Syntet, Sportkläder, Jeans, Ull och Baby. Ett snabbprogram på 15 minuter passar bra för hektiska vardagar. Diamond Drum Den unikt strömlinjeformade trumman med diamantformade hål skyddar strukturen i textilerna och skapar en perfekt miljö för effektiv och skonsam tvättning. Du behöver inte heller oroa dig för att kläderna ska fastna. LED-display Den användarvänliga displayen visar tydligt återstående tid och programval. Energiklass A+++ WW80J3473KW tvättmaskin passar dig som är rädd om miljön men också vill ha effektiv rengöring.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer