Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 okt. 20:47

Kampanj Samsung Tvättmaskin 8 kg Fri Frakt

6 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 7499:- Artikelnummer: 54126 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/samsung-tvattmaskin-ww80m643obw Samsung tvättmaskin WW80M643OBW är ett optimalt val för större familjer eller för dig som vill tvätta mycket kläder snabbt. Den får jobbet gjort samtidigt som du sparar tid och energi. 8 kg kapacitet QuickDrive sparar tid BubbleSoak Samsung tvättmaskin WW80M643OBW är ett optimalt val för större familjer eller för dig som vill tvätta mycket kläder snabbt. Den får jobbet gjort samtidigt som du sparar tid och energi, så att du kan njuta av de helt rena och hälsosamma textilierna samtidigt som den är energisnål. 8 kg kapacitet: 8 kg kapacitet ger dig stor flexibilitet med tvätten.Du kan tvätta hela veckans tvätthög på en gång så tvättmaskinen är ett perfekt val för familjer med barn eller stora hushåll. QuickDrive: Samsungs avancerade QuickDrive-teknik bygger på förutsättningen att tiden är värdefull. Det kan minska tvätttiden med upp till 50%. Stor mjuk trumma med en bakplatta som rör sig självständigt gör vattendriften mer effektiv och ökar tvättmedelets penetration i tyget. Resultatet är en helt ren tvätt på kortare tid. Q-Rator: Den här tvättmaskinen kan anslutas till WiFi så att du kan styra och övervaka tvätten via en smartphone-app. Appen innehåller ett Q-Rator-alternativ som erbjuder funktioner som tvättrecept, tvättplanerare eller HomeCare-guiden som rådgör med och planerar dina tvätta och felsöka problem, respektive. ECOBubbel-funktion: Spara energin och skydda dina kläder med den här funktionen. Det fungerar på grundval av blandluft, tvättmedel och vatten, vilket skapar små bubblor som tränger in i tyget. Den här funktionen är lämplig för att tvätta kläder i kallare vatten med perfekt resultat. SuperSpeed-program: Spendera mindre tid på att tvätta tack vare SuperSpeed-programmet som gör det möjligt att få en 5 kg med tvättpå 59 minuter. Detta program säkerställer kraftfull prestanda med utmärkt resultat. Bubble Soak: Om du är orolig för fläckar som verkar vara svåra att rengöra, kommer du att vara glad att få reda på att tvättmaskinen erbjuder ett speciellt Bubble Soak-läge. Kläderna blötläggs i diskmedel som effektivt avlägsnar fläckarna. Den här processen lägger till 30 minuter till ditt vanliga tvättprogram och kan användas med bomulls-, syntetiska, jeans- och babyvårdsprogram. Eco Drum Clean +: Avlägsna rengöringsmedel och ludd effektivt. Med Eco Drum Clean + -programmet tar tvättmaskinen hand om rengöringen för dig i djup och utan användning av kemikalier. Energimärkning: Denna tvättmaskin har energimärkning A +++, så den är både miljövänlig och effektiv. Ingår i paketet: - Slang och bruksanvisning
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer