Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 jan. 10:20
Kampanj Samsung Kyl/frys 185 cm Fri Frakt
5 299 kr
Beskrivning
Ord pris: 7499:- Modell: RB34J3515WW Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/samsung-kyl-frys-kombiskap-rb34j3515ww-185-cm Elegant och exklusiv kombination av kyl och frys med smarta funktioner som MultiFlow och Fresh Zone. Nettovolym: 230/98 liter Höjd: 185 cm NoFrost och Fresh Zone Kylskåp Kylen har en nettovolym på 230 liter. Skåpet har tre glashyllor, en grönsakslåda, optimal förvaring för fisk och kött samt en hylla avsedd för flaskor. Fresh Zone Förvaringsplats som erbjuder optimala förhållanden till kött och fisk. LED-belysning Hållbart och energisnålt LED-ljus lyser upp hela kylen för enkel översikt över innehållet. MultiFlow Praktisk funktion som garanterar en jämn luftcirkulation i hela kylen för längre hållbarhet av maten. Frys Frysen har en nettovolym på 98 liter och har tre plastlådor med transparent framsida. NoFrost Frostfri teknik som gör att du slipper avfrosta kombiskåpet manuellt smat att du alltid har optimal förvaringsplats. Digital inverterkompressor Innovativ teknik som gör att kompressorn är känslig för inställningar samt gör skåpet mer tystgående och hållbart. Det är 10 års garanti på den digitala inverterkompresssorn. Display En metall-display på dörren visar inställningar och annan viktig information. Praktiska handtag Handtagen är designade för att det ska vara enklare att öppna dörrarna med mindre kraft. Energiförbrukning RB34J3515WW har energiklass A++ vilket betyder låg energiförbrukning. Bra för din plånbok, och bra för miljön.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se