Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 dec. 10:57
Kampanj Samsung Inbyggnadsugn 70 l Fri Frakt
3 299 kr
Beskrivning
Ord pris: 3999:- Modell: NV70K1340BS Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/samsung-integrerad-ugn-nv70k1340bs Gör matlagning i vardagen till en spännande upplevelse med en inbyggd ugn av Samsung. Dess stora kapacitet gör att du kan tillbereda utsökt mat för hela släkten samtidigt. Stor volym: 70 l Integrerad grill, HotAir Katalytisk självrengöring Utrusta ditt hushåll med Samsungs integrerade ugn NV70K1340BS och säkra att all din mat lagas till perfektion. Med sin eleganta design, passar denna ugn in i vilket kök som helst och kommer att göra ditt kök till en bättre plats för matlagning. Stor kapacitet Med en kapacitet på 70 liter räknas denna som en stor ugn. Att förbereda mat för årliga släktsammankomster kommer inte att vara ett problem. Du kan nu tillaga mer mat samtidigt! Funktioner 5 praktiska funktioner försäkrar att din matlagning blir till en bris. Denna ugn har en HotAir-funktion som gör att din mat kan tillagas jämnt och till perfektion. Den integrerade grillen kommer att ge din vardagsmatlagning en extra krydda. Skärm LED-skärmen bidrar till intuitiva operationer. Barnlås Tack vare trippelt glaslager på dörren och barnlås på funktioner kommer ditt barn att vara trygg runt ugnen. Katalytisk självrengöring Rengör din ugn utan besvär. Tack vare katalytisk rengöring behöver du inte skrubba den smutsiga insidan av ugnen mer. Sätt bara på självrengöringsprogrammet och torka av askan efter att rengöringscykeln är färdig. Energimärkning Få det bästa ut av din ugn medan du sparar pengar på strömräkningen. Denna Samsung-ugn har energimärkning A, vilket ger dig stor kraft och låg energikonsumtion samtidigt.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se