Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 dec. 10:15
Kampanj Rosenlew Tvättmaskin 6 kg Fri Frakt
3 199 kr
Beskrivning
Ord pris: 3999:- Modell: RTT7120K Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/rosenlew-toppmatad-tvattmaskin-rtt7120k En Rosenlew tvättmaskin med 6 kg tvättkapacitet, timerfunktion och mångsidiga program för daglig tvättning 7 kg fyllnadsmängd Koppling: 1200 rpm Timerfunktion Rosenlew RTT7120K är smala, toppmatad tvättmaskin praktiska funktioner. Tvättkapacitet Tvättmaskinen har en kapacitet på 6 kg, så den är idealisk för små och medelstora hushåll. Program Rosenlew tvättmaskinen är utrustad med olika tvättprogram, inklusive Mini 30, bomull, bomull ekonomi, Synthetic, delikat, Villa Plus och 20. Uppdatera Snabbtvätt förkorta varaktigheten av tvättcykeln med upp till 50%. Timer Timerfunktionen gör det möjligt att fördröja starten av tvättcykeln flera timmar, så att du kan tvätta din tvätt när det är bekvämt för dig. Energiklass Rosenlew tvättmaskin har en A ++ energiklassificering.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se