Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 dec. 10:24
Kampanj Miele Tvättmaskin 8 kg Fri Frakt
10 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 12999:- Modell: WKG130 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/miele-tvattmaskin-wkg130 Frontmatad tvättmaskin med kapacitet på 8 kg och smarta funktioner för ett perfekt tvättresultat, snabbt och enkelt. Energiklass A+++. Kapacitet: 8 kg 1600 rpm SoftSteam, CapDos Kapacitet Med en kapacitet på 8 kg är maskinen perfekt för det stora hushållet. SoftSteam Ångfunktionen på maskinen minskar behovet av strykning, vilket i längden sparar tid. Patenterad skontrumma Tillverkad i bästa möjliga rostfria stål, med ett unikt bikake-mönster som både behandlar dina kläder extra varsamt och ger utmärkta tvättresultat. Den bikakeformade ytstrukturen ger en 80% reduktion av utgångshål. Trumman bildar en tunn vattenfilm mellan trumman och textilierna, så att tvätten glider mjukt på vattenfilmen och på så vis skonas. TwinDos Doseringssystem som försäkrar att användandet av tvättmedel blir optimalt. Display Displayen visar återstående tid och den är lätt att hantera med touch-kontroll. Funktionen EcoFeedback visar planerad och förbrukad ström för varje tvättcykel. Hög kvalitet Konstruerad i Tyskland och testad för en livslängd på upp till 20 år. Energiklass A+++ Miele WKG 130 har blivit märkt med det, i skrivande stund, högsta energimärket. Detta gör den till ett effektivt och skonsamt val, både när det gäller miljö och energiförbrukning.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se