Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 dec. 10:48
Kampanj Logik Bänkdiskmaskin 60 cm Fri Frakt
2 199 kr
Beskrivning
Ord pris: 2999:- Modell: LDW8P18N Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/logik-bankdiskmaskin-ldw8p18n Logik LDW8P18N är en praktisk bänkdiskmaskin med kapacitet för 8 kuvert. 60 cm bänkdiskmaskin, 8 kuvert 7 program, 4 temperaturer Självrengöringsfunktion, AquaStop Logik LDW8P18N är en praktisk bänkdiskmaskin med kapacitet för 8 kuvert, LED-belysning och smarta funktioner som fördröjd-start och Quick Wash-program. Program Diskmaskinen har 7 program och 4 temperaturinställningar. Det finns bland annat ett Quick Wash-program som snabbt och effektivt rengör din disk och ett program med försköljning. Indikator Diskmaskinens indikator informerar dig när den behöver påfyllning av salt och sköljmedel. LED-display Välj funktioner som fördröjd-start i upp till 24 timmar på diskmaskinens smarta och lätthanterliga LED-display. Tystgående Diskmaskinen är tystgående och har en ljudnivå på 49 dB. Energiklass Diskmaskinen har energiklass A+ och sparar både energi och pengar. Förpackningen innehåller: - Logik diskmaskin LDW8P18N - Besticklåda - AquaStop vattenförsörjningsslang - Doseringssked för diskmedel - Doseringsmått för diskmedel - Salttratt - U-formad slanghållare - Instruktionsbok
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se