Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 13:44
KAMPANJ Ingo fåtölj med nackkudde och pall
11 990 kr
Beskrivning
Ingo är en av våra mest populära fårskinnsfåtöljer! Ingo har en sits av hög kvalitet som håller formen och fastheten över tid. Fåtöljen går att beställa i tre olika färger på fårskinn till kampanjpris, och den har stomme i ek. Finns även i ljusgrått fårskinn som ej visas på bild, men prover finns att se i butiken. Ingo är en stilren fåtölj med 10 års garanti på sits och stomme, så att du vet att den kommer hålla komforten i många år framöver. Ingo fåtölj med nackkudde och pall i fårskinn KAMPANJPRIS 11 990:- Ordinarie pris 17 210:- Ingo går även att beställa i tyg eller läder. Önskas hemleverans så kan vi ordna med detta.
Säljes av
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna Uppsala
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna UppsalaBesök vår butikssidawww.mobelmastarna.se/uppsala/
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna Uppsala
Se fler erbjudanden från oss här på Blocket eller gå in på www.mobelmastarna.se/uppsala. VÄLKOMMEN till vår fräscha utställning i nybyggda lokaler. Vi levererar och möblerar inom vårt närområde i Uppland. Vill ni själva hämta möbler från oss lånar vi gärna ut täckt släpvagn. Vi erbjuder räntefri delbetalning med Santander. Den flexibla möbelaffären som ger dig personlig service! Välkommen till Möbelmästarna i Uppsala!
Mer information hittar du på http://www.mobelmastarna.se/uppsala/
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.