Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 dec. 12:07
Kampanj Husqvarna Kyl/frys 200 cm Fri Frakt
9 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 13499:- Modell: QRT4690X Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/husqvarna-kyl-frys-kombiskap-qrt4690x Den här kyl/frysen från Husqvarna är utrustad med UltraFresh+, en tät grönsakslåda som optimerar fuktighetsnivån och tar bort allt överskott av fukt. På så vis bevaras näringsämnena i frukten och grönsakerna. Elektronisk styrning LCD på dörren Höjd x Bredd x Djup (mm): 2000 x 595 x 647 Behåll näringsämnen och smak i färska råvaror Bevara näringsämnen i frukt och grönsaker med UltraFresh+. Den täta grönsakslådan optimerar fuktighetsnivån och tar bort allt överskott av fukt. Antioxidanter sprids via ett speciellt filter vilket bevarar näringsämnen så dina råvaror behåller ursprungskvalité. BEVARA DEN NATURLIGA FRÄSCHÖREN. En utsökt måltid börjar med färska, fina ingredienser. Twintech-systemet gör att frukt och grönt förvaras vid exakt rätt temperatur och luftfuktighet, så att deras fräschör, krispighet och naturliga smak bevaras längre. Kan anpassas efter varje smak I Customflex-kylen kan du flytta om lådor och fack och utnyttja förvaringsutrymmet maximalt. Klämmor för kryddväxter, genomskinliga lådor för ost, stabila hyllor för mejeriprodukter och såser: en kyl helt i din smak.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se