Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 feb. 11:26

Kampanj Husqvarna Frysskåp 185 cm Fri Frakt

8 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 12499:- Modell: QT1000X För beställning ta kontakt med butik! QT1000X från Husqvarna är ett 185 cm högt frysskåp som rymmer 241 liter. Det gör att du får gott om plats för dina frysvaror. Snabbfrysning NoFrost Energisnål kompressor Utvändig display Höjd: 185 cm Rymligt och energisnålt QT1000X från Husqvarna är ett 185 cm högt frysskåp som rymmer 241 liter. Det gör att du får gott om plats för dina frysvaror. Frysskåpet är energieffektivt med energiklass A++ och erbjuder utmärkta resultat med extra låg energiförbrukning. Dörren är vänsterhängd, men går att hänga om så att den passar så bra som möjligt in hemma hos dig. Den har ett rejält handtag med snabböppningsfunktion som gör den mycket enkel att öppna. Energisnål kompressor En av hemligheterna bakom den låga energiförbrukningen är en högeffektiv kompressor med variabel effektstyrning. Den har en lägre energiförbrukning än en vanlig traditionell kompressor. Snabbinfrysning Frysen har utrustats med FrostMatic snabbinfrysning som ger dig extra kyla i frysen när du behöver det. Ypperligt när du kommer hem från mataffären med massa nya frysvaror. Dina matvaror fryses ner snabbare, utan att påverka frysprocessen hos de redan frysta livsmedlen. Matvarornas smak, konsistens och näringsinnehåll bevaras bättre. Denna extra boost avslutas sedan automatiskt. NoFrost Nu behöver du inte längre spendera massa tid på att frosta av din frys. Denna frys har nämligen NoFrost som inte bara ger mindre jobb utan också en lägre energiförbrukning och fräschare mat. Invändigt Inuti frysen hittar du en maxi-låda och fyra utdragbara lådor i transparent plast. Skåpet har också invändig LED-belysning så att det ska bli extra enkelt att hitta bland dina frysvaror. LED har mycket låg energiförbrukning och håller länge. LCD-display Frysen har en stilren och väl synlig touchpanel med LCD-display utanpå dörren. Här kan du se inställd temperatur och andra funktioner.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd