Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 nov. 10:47
Kampanj Husqvarna Frysskåp 180 cm Fri Frakt
9 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 13099:- Modell: QT750X Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/husqvarna-frysskap-qt750x-180-cm Husqvarna QT750X är ett högkvalitativt och energieffektivt frysskåp i energiklass A++. Den ger dig optimal flexibilitet såväl utvändigt som invändigt. Dörren är vänsterhängd men går enkelt att hänga om så att den passar bra hos dig. Frysen har en högeffektiv kompressor med variabel effektstyrning. CustomFlex - ändra dörrinteriören hur du vill LED-belysning NoFrost Transparenta lådor på glidskenor Höjd: 180 cm Flexibelt och energieffektivt Husqvarna QT750X är ett högkvalitativt och energieffektivt frysskåp i energiklass A++. Den ger dig optimal flexibilitet såväl utvändigt som invändigt. Dörren är vänsterhängd men går enkelt att hänga om så att den passar bra hos dig. Frysen har en högeffektiv kompressor med variabel effektstyrning. Placera frysvarorna precis som du vill Denna frys har ett unikt förvaringssystem i dörren, s k CustomFlex. Med detta kan du ändra dörrinteriören precis hur du vill - optimal flexibilitet och maxad förvaring med frysvarorna nära till hands. Frysen har fyra lådor som löper på smidiga glidskenor för god stabilitet. En av lådorna är en rejäl maxilåda som rymmer de riktigt stora frysvarorna. Den energisnåla LED-belysningen bidrar till den låga energiförbrukningen och ger dig god översikt av frysskåpets innehåll. Touchkontroll Frysen har elektronisk styrning och den styrs med en kontrollpanel invändigt i toppanelen. Du får direkt feedback när du ändrar någon inställning. Frysens snabbinfrysning är perfekt när du ska fylla på med många nya frysvaror. Dessa bibehåller sin arom och de befintliga frysvarorna störs inte i sin frysprocess. Snabbinfrysningen har automatisk återgång. Slipp frosta av Frysskåpet QT750X från Husqvarna har marknadens bästa isfria teknologi, NoFrost, som gör att du kan vara helt säker på en högpresterande frys som aldrig behöver frostas av. En frostfri frys drar dessutom mindre energi. Säkerhet Infrysningskapaciteten är 22 kg per dygn och skulle strömmen gå är matvarorna säkra i minst 16 timmar. Frysskåpet har ljus- och ljudlarm som varnar om dörren råkar stå öppen eller om temperaturen blir för låg.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se