Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 jan. 11:57
Kampanj Gram Kylskåp 186 cm Fri Frakt
5 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 8399:- Modell: LC494186F Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/gram-kylskap-lc494186f-vit Gram kylskåp LC494186F är ett bra val för det större hushållet. Med sin generösa kapacitet på 358 liter, funktioner så som SuperCool, FreshZone och NoFrost hjälper dig att förvara din mat under optimala förhållanden för en länge livslängd. Nettovolym: 358 liter Höjd: 186 cm SuperCool, FreshZone Gram kylskåp LC494186F är ett bra val för det större hushållet. Med sin generösa kapacitet på 358 liter, funktioner så som SuperCool, FreshZone och NoFrost hjälper dig att förvara din mat under optimala förhållanden för en länge livslängd. Kapacitet Med en kapacitet på 358 liter passar detta kylskåp till det större hushållet. Layout Tack vare justerbara hyllor, en grönsakslåda med teleskopskenor, flaskhylla och flera smarta dörrfack kan du förvara alla typer av mat. SuperCool Sänkt temperaturen snabbt genom ett enkelt knapptryck. Denna funktion är bra om du storhandlar så du får en snabb nerkylning av dina matvaror. FreshZone Förvara färsk fisk, kött och grönsaker i det smarta FreshZone-utrymmet. Lådan har SoftClose-teknik som alltid stänger lådan försiktigt pch teleskopskenorna gör att du enkelt kommer åt dina matvaror. EcoFunction Väljer du att sänka temperaturen under 5 grader och inte använder kylskåpet under en tid ställs temperaturen automatiskt tillbaka till den rekommenderade temperaturen på 5 grader så du sparar energi. Full NoFrost Genom denna funktion förhindras uppbyggnad av fukt i kylskåpet vilket resulterar i att du slipper avfrsota kylskåpet. Alarm Om temperaturen stiger i kylskåpet eller om du glömmer att stänga dörren ljuder ett alarm. LED-belysning Insidan på kylskåpet har LED-belysning vilket gör det enkelt att hitta alla dina matvaror i kylskåpet. Display Med TouchControl pekskärm sköter du enkelt kylskåpets inställningar. Flexibel Dörren på kylskåpet kan vändas så du kan placera det var du vill. Energi Detta kylskåp är A++ klassat vilket är bra för plånboken och miljön.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se