Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 dec. 10:20
Kampanj Gram Diskmaskin Int 49 fB Fri Frakt
2 777 kr
Beskrivning
Ord pris: 3499:- Modell: 30034 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/gram-diskmaskin-omi6207 Denna diskmaskin OMI6207 från Gram är för inbyggnad och har en kapacitet på upp till 13 kuvert. Den är utrustad med 5 program inklusive snabbdisk och smart säkerhetssystem för att förhindra vattenskador. Energiklass A+. För inbyggnad, 13 kuvert 5 program, 6 temperaturer Ljudnivå 49 dB, Energimärkning A+ Kapacitet Denna fullt integrerade OMI6207 diskmaskin från Gram har en kapacitet på 13 kuvert och är därför lämplig för familjer med barn. Program Välj mellan 5 program och 4 temperaturer, inklusive ett energibesparande 50° C eko-program och ett 30-minuters snabbprogram. Snabbt och rent Få din disk klar på bara en timme med skinande resultat, med hjälp av Quick & Clean-programmet. Disktemperaturen för detta program är 60° C. Saltindikator En indikator låter dig veta när det är dags att tillsätta salt. Med denna funktion är det lätt att undvika kalkbeläggningar på glas. WaterSafe Denna Gram diskmaskin är utrustad med ett integrerat säkerhetssystem för att förhindra vattenläckage. Energimärkning Energiklassificeringen på denna diskmaskin är A+.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se