Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 dec. 13:19
Kampanj Gorenje Spis 60 cm 230 V Fri Frakt
5 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 7999:- Modell: EITF637W Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/gorenje-spis-eitf637w 60 cm bred induktionsspis från Gorenje med funktionen SuperBoost och HomeMADE ugn för perfekta bakresultat. Induktion: Snabb uppvärmning Stor ugn: 67 liter AquaClean 230 V 5 års garanti Induktion Induktion innebär att värmen genereras direkt till kastrullen eller stekpannan. Fördelarna med induktion är snabbare uppvärmning och dessutom energibesparande om du jämför med en vanlig spishäll. Eftersom induktionshällen värmer upp objektet är det även mindre risk för brännskador eftersom hällen endast blir varm vid kontakt med kastrull/stekpanna. Häll Modern induktionshäll med tre kokzoner, varav en större, som alla har funktionen SuperBoost. Enkel rengöring Håll hällen ren under hela processen och avlägsna spill direkt. Du kan enkelt torka av hällen när du har tagit av kärlet. Ugn Ugnen har en nettovolym på 67 liter och erbjuder bland annat funktionerna varmluft, upptining och grill. HomeMADE En specialdesign från Gorenje som använder sig av den traditionellt välvda designen på brödugnar. Detta gör att ditt bröd blir perfekt bakat med en krispig utsida och en jämn stekt insida. AquaClean Ugnen görs ren med hjälpa av ånga, så du slipper starka rengöringsmedel. Du häller helt enkelt lite vatten i en långpanna, vilket förvandlas till ånga som rengör ugnen så att du lätt kan torka ur den med en trasa. Säkerhet För din säkerhet har ugnen en lucka i tre-glas som förhindrar brännskador. Kokkärl För att kunna laga mat med induktion krävs att kokkärlet har en undersida av magnetisk metall som t ex rostfritt stål. Du kan enkelt prova genom att sätta en magnet på kokkärlets undersida om den fastnar fungerar den på induktion. Viktigt att veta: Spisar med 230 Volt spänning levereras utan sladd (eller med europakontakt) och ska alltid kopplas in av behörig elektriker.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se