Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 nov. 20:12
Kampanj Gorenje Spis 60 cm 230 V Fri Frakt
6 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 8999:- Modell: EIT8645WD Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/gorenje-spis-eit8645wd Med smarta och användbara funktioner är Gorenje spis EIT8645WD en stor hjälp när du lagar mat eller bakar. Den är utrustad med induktionshäll, rymlig ugn och självrengöring. 60 cm induktionshäll Ugnsvolym: 70 liter AquaClean självrengöring 5 års garanti 230 V Få en fantastisk matlagningsupplevelse med Gorenje spis EIT8645WD med flera smarta funktioner. Spisen kommer med en induktionshäll och BridgeZone-funktion som gör det möjligt för dig att slå ihop två kokzoner till en stor. Den rymliga och effektiva ugnen på 70 liter blir snabbt varm och ser till att du lagar utsökta maträtter. Tack vare AquaClean tar ugnen själv hand om det trista rengöringsjobbet. Induktion Induktion innebär att värmen genereras direkt till kastrullen eller stekpannan. Fördelarna med induktion är snabbare uppvärmning och dessutom energibesparande om du jämför med en vanlig spishäll. Design Spisen har en enkel, slät skandinavisk design som passar perfekt in i alla kök. BridgeZone Induktionshällen kommer med en lättanvänd pekkontroll, och tack vare BridgeZone kan två kokzoner kopplas ihop till en. Detta är användbart när du vill använda större kastruller. PowerBoost Använd PowerBoost för att korta ner tiden det tar att laga mat. Fungerar på alla induktionshällens zoner. Ugn Denna HomeMade-ugn rymmer 70 liter och kommer med SilverMatte emaljbeläggning som tål hög värme och är extra motståndskraftig. Ugnen värms snabbt upp med en maxtemperatur på 300 grader, och blir kvickt sval igen tack vare ett dynamiskt kylningssystem. MeatProbe Stektermometern ser till att du har koll på temperaturen utan att öppna ugnsdörren. LED-Display Spisen är utrustad med en upplyst och energisparande LED-display och timer. GentleClose Tack vare GentleClose-konstruktionen kan du stänga ugnsluckan superenkelt och supertyst. AquaClean Ugnen görs ren med hjälp av ånga, så du slipper starka rengöringsmedel. Du häller helt enkelt lite vatten i en långpanna, vilket förvandlas till ånga som rengör ugnen så att du lätt kan torka ur den med en trasa. Kokkärl till induktion För att du ska kunna använda kokkärlen på induktionshäll krävs det att de har en magnetisk botten. Du kan enkelt kontrollera genom att sätta en magnet mot botten av kärlet om den fastnar kan kokkärlet användas. Förpackningen innehåller - Gorenje spis EIT8645WD - XXL djup bricka - 2 platta brickor - Bruksanvisning - Mekaniskt barnlås Viktigt att veta Spisar med 230 Volt spänning levereras utan sladd (eller med europakontakt) och ska alltid kopplas in av behörig elektriker.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se