Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 mars 08:32

Kampanj Gorenje Kyl/frys 200 cm NoFrost Fri Frakt

5 199 kr
Beskrivning
Ord pris: 6999:- Artikelnummer: 151896 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/gorenje-advanced-kylskap-frys-kombiskap-nrk6202aw4 Gorenje Advanced kylskåp/frys kombiskåp NRK6202AW4 kommer med minimalistisk vit design, total volym på 331 liter och smarta tekniker som CrispZone för grönsaker och frukt, NoFrost samt en LED-display Nettovolym: 235/96 liter MultiAirflow, NoFrost LED-display Att förvara mat har aldrig varit enklare! Gör det optimalt i Gorenje Advanced kylskåp/frys kombiskåp NRK6202AW4 med minimalistisk vit design, total volym på 331 liter och smarta tekniker som CrispZone för grönsaker och frukt, NoFrost samt en LED-display Kylskåp Kylen har en nettovolym på 235 liter, fördelat på 5 glashyllor, en grönsakslåda och CrispZone. Frys Frysen har en nettovolym på 96 liter, fördelat på tre plastlådor. MultiAirflow Teknologi som ger bättre luftströmning i alla delar av kylskåpet. På så sätt hålls en jämn temperatur i hela skåpet, vilket gör att dina matvaror bibehåller sin färskhet, arom, näringsämnen mycket längre. CrispZone Denna teknik säkerställer optimal fuktnivå för dina grönsaker och frukt för bästa hållbarhet. NoFrost Funktion som gör att du slipper avfrosta frysen manuellt och säkerställer en rimlig nivå på energiförbrukningen. LED-display LED-displayen är placerad på dörren och den ger dig all nödvändig information om kombiskåpet. LED-belysning Tack vare LED-lamporna får du en bra överblick i ditt kylskåp. Dessa lampor har betydligt längre livslängd och lägre strömförbrukning än vanliga lampor. Energiklass A++ Detta kombiskåp har energimärkning A++, vilket betyder att den är otroligt energieffektiv och både sparar miljön och din plånbok.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer