Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 feb. 22:32

Kampanj Electrolux Tvättmaskin 8 kg 1600 rpm Fri Frakt

7 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 9699:- Artikelnummer: 204673 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-perfectcare-600-tvattmaskin-ew6f6268n3 Se till att dina kläder får en varsam hantering med Electrolux PerfectCare 600 tvättmaskin EW6F6268N3. Kapacitet: 8 kg 1600 rpm Ullprogram, SensiCare Se till att dina kläder får en varsam hantering med Electrolux PerfectCare 600 tvättmaskin EW6F6268N3. Kapacitet Denna tvättmaskin har en flexibel kapacitet på 8 kg, vilket gör den till ett utmärkt val för normalstora hushåll och barnfamiljer. Placering Genom att placera gummifötter under maskinen kan du öka stabiliteten och minska bullret. Om du önskar att placera tvättmaskinen under torktumlaren kan du göra detta genom att använda en monteringssats. Detta är en snygg lösning som gör att du kan utnyttja utrymmet i din tvättstuga. Observera attbåde tvättmaskin och torktumlare måste ha samma standardmått för att använda monteringssatsen. Vänligen dubbelkolla detta innan du placerar en tvättmaskin under torktumlaren. SensiCare Det unika SensiCare-systemet ser till att optimal tid och energi är valt för tvättcykeln. Detta förhindrar att kläderna blir tvättade för länge och dina kläder bibehåller sin form och färg. Energieffektiv Även de minsta laddningar tas om hand på bästa sätt och maskinen anpassar vattenmängden efter detta. Försenad start Ställ tiden för när maskinen skall starta så tvätten är färdig när det passar dig.UnderhållKom ihåg att tvättmaskinen kräver rengöring av trumman på en regelbunden basis. Varm och fuktig miljö främjar tillväxt av mögel vilket resulterar i unken lukt som ingen vill på sina kläder. Du kan desinficera insidan av trumman genom att köra ett program vid hög temperatur (85-90 grader) med tomt tvättmaskin. Välj rätt tvättmedel för att förbättra rengöringseffekten. Energiklass Denna tvättmaskin är hänsynsfull mot miljön och använder även 50 % mindre energi än vad som krävs med energiklass A+++.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer