Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 apr. 22:30

Kampanj Electrolux Torktumlare 8 kg Fri Frakt

7 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 10499:- Artikelnummer: 184066 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-perfectcare-800-torktumlare-ew8h868b4 Electrolux PerfectCare 800 torktumlare EW8H868B4 ger omsorg åt dina kläder med en generös kapacitet på 8 kg, och har funktioner som SmartSense, DelicateCare och SensiCare för optimalt torkresultat. Kapacitet: 8 kg DelicateCare-system SmartSense Din stil, helt bevarad Du kan vara säker på att kläderna kommer att se ut och kännas perfekta med DelicateCare-systemet i vår PerfectCare 800 torktumlare. Den anpassas till rätt temperatur för plagget medan trummans rörelse är anpassad till det specifika tyget. Kläderna vårdas på rätt sätt, även de du aldrig skulle ha tänkt att köra i tumlare. Precisionstorkning för varje tvätt Vårt SmartSense-system upptäcker fuktigheten för varje objekt i en tvätt. Detta innebär att alla kläder torkas jämnt och skyddas från överhettning. Mindre värme, mer omsorg Vårt GentleCare-system torkar kläder vid nästan hälften av temperaturen jämfört med konventionella torktumlare, så att de aldrig utsätts för onödig värme. Torka jämnt och bekvämt Våra Bed Linen XL- och Mixed XL-program kan torka ännu mer utan att behöva flera cykler. Spara tid och energi. Det är en bekväm lösning anpassad för vardagen. Mindre tid, mer omsorg Vårt SensiCare-system anpassar torktiden till fuktnivåerna i varje tv tt. Spara tid och energi utan att kompromissa med omsorgen.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se

Fler annonser från El-Fynd

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer