Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 okt. 14:05
Kampanj Electrolux Spishäll 56 cm Fri Frakt
2 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 3999:- Modell: HE604000XB Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/aeg-glaskeramikhall-he604000xb 4 värmezoner gör att denna inbyggnadshälla HE604000XB från AEG passar till en familj på c:a 3-5 personer. En keramisk inbyggnadshäll är enkelt att hålla ren och du kan enkelt få bort fettstänk och matrester från den glaskeramiska ytan. Och till skillnad från om du köper en induktionshäll kan du fortsätta använda din vanliga köksutrustning. Häll utan kontroller, för kombination med ugn eller separat kontrollpanel Restvärmevisning för kokzoner: 4 Enkel installation med snap-in system Inbyggnadsmått H x B x D, mm 38x560x490 En direkt översikt av var hällen fortfarande är varm Restvärmeindikatorerna på hällen sitter framtill på hällen och ger dig en omedelbar översikt över statusen för de olika kokzonerna. Så vare sig du vill använda hällens restvärme till att hålla en rätt varm eller bara vill undvika att bränna den så vet du exakt vilka zoner som fortfarande håller på att svalna.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se