Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 feb. 05:18
Kampanj Electrolux Spis 70 cm 400 V Fri Frakt
5 499 kr
Beskrivning
Ord pris: 7499:- Modell: EKC7051BOW400 Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-spis-ekc7051bow-vit Håll ett öga på vad som sker - precis som en professionell kock. 70 cm bred keramisk spis Ugnsvolym: 74 liter 400 Volt Rymlig ugn med många funktioner Electrolux EKC7051BOW har en rymlig ugn med en rad funktioner. Tack vare spisens extra stora fläkt tillagas maten helt jämnt var du än placerar det i ugnen. Funktioner: Gratin, Över/undervärme, Upptining, Torkning, Snabbgrill, Pizza/paj, Varmluft, Varmluftsgrill och Turbogrill. Spishäll Den keramiska hällen har expanderbara zoner som ger dig ytorna och du behöver. Den har en helt slät och jämn yta utan vred - så att du kan rengöra i ett svep. Genomtänkt design Den genomtänkta designen gör det enkelt att hålla dig uppdaterad med hur det går med maträtterna - vare sig de är under grillen, i ugnen eller på hällen.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se