Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 jan. 10:14
Kampanj Electrolux Spis 230 V 60 cm Fri Frakt
10 999 kr
Beskrivning
Ord pris: 13799:- Modell: EKI6559EIX Fri frakt vid beställning på https://www.elfynd.se/electrolux-spis-eki6559eix-stal Bjud hem vänner och familj och tillaga utsökta maträtter med hjälp av Electrolux spis EKI6559EIX. Spisen är utrustad med induktionshäll, 4 kokzoner, katalytisk rengöring och en stor ugn. 60 cm induktionshäll Stor ugn: 72 liter Katalytisk självrengöring 5 års garanti 230 V Med Electrolux spis EKI6559EIX är stora middagar och fester inte längre ett problem. Denna effektiva spis från Electrolux är utrustad med en användbar stektermometer, smarta funktioner och katalytisk rengöring. Induktion Matlagning med induktion är en modern tillagningsmetod som använder elektrisk induktion istället för traditionella värmeelement. Värme genereras endast i botten av kastrullen samtidigt som ytan av en induktionshäll förblir sval och säker att röra under matlagningen. Detta minskar även värmeförluster och gör matlagningen mer energieffektiv. Häll Induktionshällen har 4 kokzoner med boostfunktion för snabbare matlagningsprocess. Multifunktionell ugn Med 72 liter i ugnskapacitet får du tillräckligt med utrymme för all din matlagning och du kan enkelt förbereda stora mängder mat samtidigt. Ugnen erbjuder praktiska funktioner som Konventionell/ Traditionell tillagning, Varmluft, Grill eller Pizza-funktion. Stektermometer Tack vare en inbyggd stektermometern kan du mäta temperatur på kött och få omedelbar information om huruvida det är färdigt eller inte. Förbered olika biffar och stekar och försäkra dig att köttet alltid är väl tillagat. Katalytisk självrengöring Tack vare katalytisk rengöring behöver du inte skrubba ugnens insida mer. Ugnens katalytiska väggar absorberar fett, så att allt du behöver för att göra är att sätta på det självrengörande programmet och torka bort eventuella rester med tvål och vatten när rengöringscykeln är klar. Säkerhet Rikta hela din fokus på matlagningen utan att behöva oroa dig för olyckor. Barnlås och trippelglas ser till att inga barn bränner sig. Energiklass Med energiklass A är denna spis både energieffektiv och miljövänlig. Köksutrustning När du lagar mat på induktionshäll måste du ha kastruller och stekpannor med en botten I ferromagnetisk metall som rostfritt stål. Det kontrollerar man genom att placera en vanlig magnet på botten av kastrullen om den fastnar fungerar kastrullen att använda på induktionshällen. Viktigt att veta Spisar med 230 Volt spänning levereras utan sladd (eller med europakontakt) och ska alltid kopplas in av behörig elektriker.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
El-Fynd
Våra produkter levereras utan originalemballage och kan ha små skönhetsfel i sidorna. De levereras självklart med full på plats garanti! Kontakta oss på 037012265 för mer info.
Mer information hittar du på http://www.elfynd.se